اگر در جستجوی یک راه جدید برای لذت بردن از تخم مرغ هستید، این غذای سنتی خاورمیانه به نام « شاکشوکا » را امتحان کنید که می تواند به عنوان یک صبحانه مخصوص بهار یا یک شام برای بعد از تمرین، رضایت شما را جلب کند. با بیش از ۲۰ گرم پروتئین و تقریبا ۴۰ درصد از فیبر توصیه روزانه شما، این وعده ۳۵۰ کالری، شامل تخم مرغ های کاملا پخته شده شناور در حمامی از سس گوجه فرنگی معطر و تند می باشد. به منظور افزایش ارزش تغذیه ای آن، لوبیای گاربانزو برای پروتئین بیشتر اضافه می شود و برگ چغندر، ویتامین A،C و آهن به این غذا اضافه می کند.
تخم مرغ پخته شده با گوجه فرنگی، برگ چغندر و نخود
مواد لازم
۱ قاشق غذاخوری روغن زیتون
۴ حبه سیر خرد شده
۱ پیاز سفید خرد شده
۱/۲ فنجان نخود خیسانده شده و آب گرفته
۱ قوطی گوجه فرنگی خرد شده
۱ قاشق چایخوری زیره
۱٫۵ قاشق چایخوری دارچین
۲ قاشق چایخوری پاپریکا
۱/۲ قاشق غذاخوری تکه های فلفل قرمز
۲ فنجان برگ چغندر قرمز یا سوئیسی خرد شده
۶ عدد تخم مرغ
ریحان تازه برای تزئین
روش تهیه
۱- فر را از قبل تا ۴۰۰ درجه فارنهایت گرم کنید.
۲- روغن را در تابه مخصوص فر روی حرارت متوسط گرم کنید. پیاز و سیر را اضافه کرده و به مدت ۵ دقیقه سرخ کنید. نخود را اضافه کرده و برای ۳ دقیقه دیگر سرخ کنید.
۳- گوجه فرنگی خرد شده، زیره، دارچین، پاپریکا، تکه های فلفل قرمز را اضافه کرده و به جوش آورید. حرارت را پایین بیاورید تا به مدت ۱۰ دقیقه آهسته بجوشد.
۴- برگ چغندر را اضافه کرده و حدود ۱ دقیقه حرارت دهید.
۵- شش سوراخ کوچک در مخلوط گوجه فرنگی و برگ چغندر ایجاد کنید و تخم مرغ ها را به آرامی به تابه اضافه کنید.
۶- تابه را درون فر از قبل گرم شده قرار دهید و به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه یا تا هنگامی که سفیده ها سفت شوند، بپزید.
۷- از فر بیرون بیاورید، روی آن ریحان بریزید و سرو کنید.