سیب زمینی شیرین و ترافل شکلاتی با نارگیل
ما تا بحال سیب زمینی شیرین را با شکلات ترکیب نکردهایم. این دستور که از آشپز معروف، روکو دی اسپریتو، نویسندهی Cook Your Butt Off میباشد، از شیرینی طبیعی استفاده میکند و میوهی مانک به آن، طعم شیرین بیشتری میدهد.
مواد لازم برای تهیهی ۲ ترافل
- نصف فنجان سیب زمینی شیرین پوست کنده و رنده شده
- ۱/۸ قاشق چایخوری عصاره وانیل خالص
- ۲.۵ قاشق چایخوری پودر کاکائو شیرین نشده
- ۲ بسته پودر میوهی مانک (یا به همان اندازه میوهی مانک طبیعی)
- ۱ بسته عصارهی استویا (یا به همان اندازه استویای طبیعی)
- نمک دریا
- نصف قاشق چایخوری روغن نارگیل تصفیه نشده
- ۱/۲ قاشق چایخوری نارگیل خرد شدهی کم چرب و شیرین نشده
- نصف قاشق چایخوری اریتریتول
سیب زمینیهای شیرین را در ظرف مخصوص مایکروفر بگذارید و با روکش مخصوص مایکروفر بپوشانید. سپس بمدت ۲ تا ۳ دقیقه با درجهی بالا آن را بپزید تا تقریبا ترد شود. آن را از مایکروفر بیرون بیاورید و عصارهی وانیل، پودر کاکائو، پودر میوهی مانک، عصارهی استویا، و روغن نارگیل را به آن اضافه کنید. مخلوط بدست آمده را خوب بهم بزنید.
سپس به آن نمک اضافه کنید و حدود ۴ دقیقه در فریزر قرار دهید تا خنک شود. نارگیل و اریتریتول را در یک کاسهی کم عمق بریزید. مخلوط سیب زمینی شیرین را به شکل دو گلولهی شل هم اندازه در بیاورید و آنها را بین دستانتان بغلطانید تا سفت شوند.
هر گلوله را داخل مخلوط اریتریتول و نارگیل قرار دهید و مخلوط را به اطراف و روی سیب زمینی شیرین فشار دهید و سطح بیرونی هر دو گلوله را کاملا بپوشایند. اگر نمیخواهید فورا آن را بخورید، میتوانید آن را در یک ظرف محفوظ از هوا بگذارید و در یخچال قرار دهید.