دستور تهیه ۶ دسر آسان با استفاده از شیرین کننده‌های طبیعی

موس آووکادوی شکلاتی با مغز دانه کاکائو

طرز تهیه دسرهای خوشمزه,800_avocado-chocolate-mousse-480px

اجازه ندهید که وجود آووکادو در دسر شما را متعجب کند! آووکادو، به موس حالتی کرمی می‌دهد. این دستور از جی جی ویرجین، متخصص تغذیه مشهور و نویسنده The Sugar Impact Diet است و مناسب مهمانی‌های زنانه‌ی شماست.

مواد لازم برای ۴ نفر

  • ۶۰ گرم شکلات تیره ۷۰٪ یا بالاتر که خرد شده باشد
  • ۱ آووکادو بدون پوست و هسته
  • ۳/۴ شیر نارگیل پرورده ساده
  • ۱.۵ قاشق چایخوری عصاره میوه مانک
  • ۴ قاشق چایخوری مغز دانه کاکائو

۳/۴ شکلات را در یک ظرف مخصوص مایکروفر قرار دهید و ظرف را در فواصل ۱۵ ثانیه‌ای در مایکروفر بگذارید و بین هر بار قرار دادن در مایکروفر، آن را بهم بزنید تا فقط آب شود. شکلات ذوب شده را روی شکلات باقی مانده بریزید و بهم بزنید تا بقیه‌ی آن هم نرم شود. ۳ دقیقه صبر کنید تا خنک شود.

آووکادو، شیر نارگیل و عصاره‌ی میوه مانک را در یک کاسه‌ى متوسط مخلوط کنید. با یک هم زن برقی با بالاترین سرعت، آن را بهم زنید تا بخوبی ترکیب شود. شکلات آب شده را اضافه کنید و تا زمانیکه نرم و یکدست شود، آن را هم بزنید. مخلوط بدست آمده را درون ۴ کاسه بریزید و حداقل ۲۰ دقیقه در یخچال قرار دهید. درست قبل از سرو کردن، کمی مغز دانه‌ی کاکائو روی آن بپاشید.