۱۰ فایده رژیم‌های کم کربوهیدرات و کتوژنیک برای سلامتی

  1. رژیم‌های کم کربوهیدرات، منجر به از دست دادن وزن بیشتر می‌شوند

کاهش کربوهیدرات‌ها، یکی از ساده ترین و موثرترین راه‌ها برای از دست دادن وزن است. مطالعات نشان می‌دهند که افراد با رژیم‌های کم کربوهیدرات، وزن بیشتری را سریع‌تر از آنهایی که رژیم‌های کم چرب داشتند از دست می‌دهند، حتی هنگامیکه کالری افرادی که رژیم‌های کم چربی دارند، به شدت محدود شده باشد.

یکی از دلایل آن، این است که رژیم‌های کم کربوهیدرات، آب اضافی را از بدن خارج می‌کنند. از آنجا که آنها سطوح انسولین را کاهش می‌دهند، کلیه شروع به دفع سدیم اضافه می‌کند که منجر به کاهش وزن سریع در یک یا دو هفته اول می‌شود.

در مطالعاتی که رژیم‌های کم کربوهیدرات و کم چرب را با هم مقایسه می‌کنند، افراد گروه کم کربوهیدرات گاهی اوقات ۲ تا ۳ برابر گروه دیگر، وزن از دست می‌دهند! بنظر می‌رسد که رژیم‌های کم کربوهیدارت، بالاخص تا ۶ ماه، بسیار موثر هستند. اما پس از آن، وزن شروع به بالا رفتن می‌کند، چون افراد، این رژیم را ترک کرده و شروع به خوردن همان چیزهای قدیمی می‌کنند.

بسیار مناسب‌تر است که به رژیم‌های کم کربوهیدرات بعنوان یک سبک زندگی فکر کنید، نه یک رژیم غذایی صرف. تنها راه برای موفقیت در بلند مدت، پایبندی به آن است. با اینحال ممکن است برخی افراد قادر باشند بعد از آنکه به وزن هدفشان رسیدند، کربوهیدرات‌های سالم‌تر را به رژیمشان اضافه کنند.

حرف آخر: تقریبا بدون استثنا، رژیم‌های کم کربوهیدرات نسبت به رژیم‌هایی که با آنها مقایسه شدند، منجر به کاهش وزن بیشتری می‌شوند، بخصوص در ۶ ماه اول.

  1. بخش بیشتری از کاهش چربی، از دور اندام می‌آید

تمام چربی‌ها در بدن یکسان نیستند. محلی که آن چربی ذخیره شده است، تعیین می‌کند که آن چربی چطور بر سلامت ما و خطر ابتلا به بیماری تاثیر خواهد گذاشت. مهم‌تر از همه، ما چربی زیر پوستی و پس از آن، چربی احشایی داریم. چربی احشایی، چربی است که دور اندام‌ها قرار دارد.

داشتن مقدار زیادی چربی در آن ناحیه می‌تواند باعث التهاب و مقاومت به انسولین شود، و اعتقاد بر این است که یک محرک اصلی اختلال متابولیک است که این روزها در کشورهای غربی، بسیار متداول می‌باشد. رژیم‌های غذایی کم کربوهیدرات در کاهش چربی مضر احشایی، بسیار موثر هستند.

آنها نه تنها باعث کاهش چربی احشایی بیشتری نسبت به رژیم‌های کم چرب می‌شوند، بلکه بخش بیشتری از آن چربی کاهش یافته، از دور اندام خواهد بود. با گذشت زمان، این امر به کاهش شدید خطر بیماری قلبی و دیابت نوع ۲ منجر می‌گردد.

حرف آخر: درصد زیادی از چربی از دست داده شده در رژیم‌های کم کربوهیدرات از چربی مضر دور اندام، که ثابت شده باعث مشکلات جدی متابولیکی می‌گردد، ناشی می‌شود.