-
زنجبیل
زنجبیل یک ادویهی محبوب در جهان است که بعنوان یک مادهی مغذی آنتی اکسیدانی در نظر گرفته میشود. زمانی که ما آشپزی میکنیم، معمولا از زنجبیل برای بهتر کردن طعم غذایمان استفاده میکنیم. خوردن زنجبیل به تنهایی برای کمک به سیستم ایمنی بدن ما برای مقابله با بیماریها، به اندازه کافی مفید است.
مطالعات نشان میدهد که زنجبیل برای جلوگیری و درمان تعدادی از بیماریها مانند آلزایمر که معمولا افراد مسن را تحت تاثیر قرار میدهد، موثر بوده است. چنین بیماری با توجه به بالا رفتن سن، طبیعی نیست و میتواند زندگی روزمره فرد را تحت تاثیر قرار دهد، زیرا باعث مشکل حافظه میشود. در این مورد، رفتار و مسیر فکری شخص تغییر میکند.
به دلیل آنکه زنجبیل حاوی کورکومین است که به درمان عقب ماندگی پیری کمک میکند، در نتیجه برای کاهش احتمال ابتلا به بیماریها مفید است. همچنین حاوی جینجرول است که میتواند رسوب مغز را که باعث مشکلات مربوط به حافظه میشود، تغییر دهد.
از آنجا که زنجبیل دارای عوامل ضد پیری قوی است، مردم با مصرف آن، جوان بنظر میرسند و احساس جوانی میکنند. بدن، تنها دلیل پیری ما نیست، بلکه عوامل محیطی وجود دارند که با انتشار رادیکالهای آزاد، باعث آسیب پوست میشوند. به هیمن دلیل، روند پیری شتاب میگیرد.
مصرف زنجبیل ممکن است سموم موجود در بدن ما را از بین ببرد، در نتیجه شاید روند پیری کند شود. همچنین گردش خون افزایش مییابد و رنگ پوست ما نیز بهتر میشود. علاوه بر این، ممکن است استفاده از روغنهای ضروری موجود در زنجبیل با مرطوبتر کردن پوست، باعث درخشش بیشتر آن شود.