-
کدو
با وجود اینکه کدو برای مزایای سلامتیاش معروف است، اما در مورد فواید آنتی اکسیدانیاش، تحقیقات زیادی صورت گرفته است. کدو یک منبع عالی از منگنز است که در خود آنتی اکسیدان دارد. چنین ریز مغذیهایی برای هضم درست مواد غذایی و همچنین رشد مناسب ساختارهای استخوانی ضروری میباشند، و از آنجایی که کدو، یک مادهی ضد رادیکال آزاد است، میتواند به کاهش خستگی ناشی از استرس هم کمک کند، خطر ابتلا به پوکی استخوان بعلت تخریب استخوان را کاهش دهد، و مشکلات حافظهی ناشی از پیری را بهبود ببخشد.
کدو بعنوان یک منبع عالی ویتامین سی، درست مانند منابع دیگر میتواند پوست شما را درخشان، صاف و نرم کند، زیرا به ترمیم پوست کمک خواهد کرد. آنتی اکسیدانهای مفید برای چشم نیز در کدو وجود دارند، مانند لوتئین. مزایای آنتی اکسیدانهای موجود در کدو، تحت شرایط بسیاری در دسترس ما هستند، کدو چه بخار پز شود یا منجمد، ثبات آنتی اکسیدانیاش تغییر قابل توجهی نمیکند، یعنی اینکه میتوانید از مصرف کدو به روشهای مختلف لذت ببرید.
اما اگر میخواهید از تمام مزایای آنتی اکسیدانی آن استفاده کنید، باید علاوه بر گوشت، پوست و دانههای کدو را نیز بخورید. آن قسمتهای کدو دارای مقدار زیادی مواد مغذی مهم هستند که برای بهره مندی از خواص ضد پیری بیشتر، مورد نیازند. کدو، چشم اندازی برای سلامتی و زیبایی است.