گاهی اوقات ابتلا به آنفولانزا باعث می شود افراد بخواهند سریع خوب شوند، چون می دانند تا زمانی که به آن مبتلا هستند، قادر به انجام هیچ کاری نیستند. شما چطور، آیا شما هم همین حس را در مورد آنفولانزا دارید؟ احتمال آن وجود دارد که از زمانی که شروع می کنید به حس کردن علائم آنفولانزا، دنیای شما از همین حالا پر از مصیبت شود، چون سایر علائم مثل گلو درد و برخی درد ها باعث می شوند ناراحت شوید.

درست است که انواع مختلفی از داروهای تجویزی برای کمک به خلاصی از آنفولانزا در زودترین زمان ممکن وجود دارد، اما مواردی وجود دارند که دیگر نیازی به مصرف این داروها نیست چون درمان های خانگی مختلفی وجود دارد که می توانید امتحان کنید، که می توانند به طور مؤثر شما را از آنفولانزا خلاص کنند. کنجکاو هستید، بدانید که به چه درمان های خانگی برای کمک به خلاص شدن از آنفولانزا نیاز دارید؟

۱۰ درمان خانگی طبیعی برای خلاص شدن سریع از آنفولانزا و سرماخوردگی

۱- بینی تان را فین کنید

شاید این یک کار عادی به نظر برسد. این کار تنها از این نظر عادی است که وقتی بینی تان شروع به گرفتن می کند، مجبورید بینی تان را فین کنید تا مجاری بینی خود را تخلیه کنید و بتوانید مجدداً نفس بکشید. هرچند، چیزی که باید به یاد داشته باشید این است که بینی تان را به شیوه ی صحیح، یعنی با ملایمت، فین کنید. این شیوه ی صحیح فین کردن بینی تان است.

۱- یک انگشتتان را روی یکی از سوراخ های بینی فشار دهید.

۲- به آرامی در سوراخ دیگر بدمید تا اجازه دهید مخاط آن خارج شود.

۳- همین کار را برای سوراخ دیگر بینی انجام دهید.

۴- دست هایتان را بعد از فین کردن، کاملاً تمیز نمایید.

۲- بدنتان را هیدراتاسیون کنید

چون هنگامی که آنفولانزا گرفته اید کمی احساس لرز می کنید، شاید تمایل داشته باشید از نوشیدن آب صرف نظر کنید. زمانی که آنفولانزا دارید، برای اینکه به اندازه ی کافی قوی باشید و به آنتی بادی ها کمک کنید تا از شر ویروسی که باعث آنفولانزا در بدنتان شده است خلاص شوند، باید دائماً آب بدنتان را تأمین نمایید. آب مناسب است، اگرچه شاید دوست داشته باشید محض اطمینان، سایر نوشیدنی هایی که کافئین ندارند را مصرف کنید.

۱- حتماً روزانه حدود ۸ تا ۱۰ لیوان آب بنوشید.

۲- سوپ بخورید تا بدنتان را هیدراتاسیون کنید.

۳- مایعات دارای یون که می توانند بدنتان را قوی تر کنند، را نیز می توان مصرف نمود.

۳- برای استراحت زمان بگذارید

امروزه در این دنیای پر مشغله، به نظر می رسد استراحت کردن کار سختی باشد، چون کارهای زیادی وجود دارد که باید به انجام برسانید. بدن به انجام ساعات کاری بسیار زیاد در طول روز عادت می کند، بعد از آن معمولاٌ در هر شب حداکثر ۶ ساعت به خواب می روند. طبیعی است که بدن زمان کافی برای بهبود یافتن پیدا نمی کند، که باعث می شود جنگیدن با بیماری های ویروسی برای بدن سخت تر شود. به خاطر داشته باشید وقتی آنفولانزا دارید، شاید این روش بدنتان برای گفتن این موضوع به شما باشد که باید استراحت نمایید.

۱- حتی اگر یک برنامه ی ورزشی دقیق دارید، به بدنتان گوش کنید. اگر می دانید که نمی توانید آن را بپذیرید، ورزش نکنید.

۲- حال وقت آن است که تا هر زمان می خواهید دراز بکشید و بخوابید.

۳- کارهای روزمره ی خود را انجام ندهید، چون می توانید تمام آنها را وقتی بهتر شدید، انجام دهید.

۴- از دستگاه بخور استفاده کنید

یکی از دلایل اصلی اینکه چرا آنفولانزا می تواند برایتان سخت باشد، به این خاطر است که به سختی می توانید نفس بکشید. اگر اینگونه است، از دستگاه بخور استفاده کنید که می تواند کمک کند تا مجاری مسدود شده ی بینی تان را به سرعت باز کنید.

۱- پیش از استفاده مطمئن شوید دستگاه بخور شما تمیز است.

۲- آن را روشن کنید و چند دقیقه صبر کنید.

۳- سعی کنید از هوایی که فراهم می کند تنفس کنید تا کمک کند از مشکلات سینوس خلاص شوید و باعث شود حس بهتری داشته باشید.

۴- یک جایگزین برای این مورد این است که دوش آب داغ بگیرید، اما اگر به سختی می توانید از رختخواب بیرون بیایید، خودتان را مجبور به آن نکنید.

۵- کمپرس گرم

در این مرحله، شاید آنفولانزای شما با تب و علائم دیگری که ناراحت کننده هستند همراه شود. استفاده از کمپرس گرم و قرار دادن آن روی پیشانی تان می تواند باعث تسکین فوری شود، چون این کار اعصاب را آرام می کند.

۱- کمپرس گرم خود را آماده کنید و آن را نزدیک پیشانی و بینی قرار دهید.

۲- اگر کمپرس گرم ندارید، می توانید از یک پارچه ی گرم نیز استفاده نمایید.

۳- آن را تا زمانی که به اندازه ی کافی گرم است روی پیشانی قرار دهید.

۴- در صورت نیاز آن را تعویض کنید.

۶- با یک بالش اضافه بخوابید

در این جا شاید کنجکاو باشید چگونه یک بالش اضافه، می تواند کمک کند تا با تأثیرات ابتلا به آنفولانزا مبارزه کنید. باید بدانید که با یک بالش اضافه، تخلیه ی مجاری بینی تان می تواند ساده تر باشد. این کار باعث می شود که بتوانید راحت تر نفس بکشید.

۱- یک بالش اضافه زیر سرتان قرار دهید.

۲- مطمئن شوید که زاویه ی آن به اندازه ی کافی راحت است.

۳- زیاد آن را ارتفاع ندهید، چون ریسک خشک شدن گردن در روز بعد را به دنبال دارد.

۴- مطمئن شوید شیب آن ملایم است، تا آن را برای خودتان راحت تر کنید.

۷- نتی پات یا قوری نتی (Neti Pot)

نتی پات معمولاً برای این استفاده می شود که اجازه دهد محلول سالین از یک سوراخ بینی عبور کرده و از سوراخ دیگر خارج شود. این کار کمک می کند مجاری بینی تان را پاک کنید و کمک می کند بهتر نفس بکشید، در نتیجه باعث تسکین سریع در هنگامی که به آن نیاز دارید، می شود. فقط مطمئن شوید از پزشک تان در مورد آن سوال کنید تا بتوانید مجاز به استفاده از آن باشید.

۱- دستورات داده شده را دنبال کنید.

۲- محلول سالین را روی نتی پات بریزید.

۳- به آرامی نوک نتی پات را در یکی از سوراخ های بینی قرار دهید.

۴- سرتان را با زاویه ی ۴۵ درجه کج کنید و اجازه دهید محلول از یکی از سوراخ های بینی عبور کرده و وارد سوراخ دیگر شود.

۵- همین کار را برای سوراخ دیگر بینی انجام دهید تا زمانی که مجاری بینی تان پاک شوند.

۸- از اسپری محلول سالین استفاده نمایید

محلول سالین، محلولی است که درست کردن آن بسیار ساده است، اگرچه محلول های از پیش بسته بندی شده آن وجود دارد که می توانید از داروخانه خریداری نمایید؛ می توانید محلول سالین خود را با ترکیب نمک دریایی و آب گرم، درست کنید.

۱- نمک دریایی و آب گرم را با هم ترکیب نمایید.

۲- مخلوط را در یک بطری اسپری بریزید.

۳- به آرامی حدود دو مرتبه در یک سوراخ بینی اسپری نمایید.

۴- همین کار را برای سوراخ دیگر بینی تکرار کنید.

۵- این کار، به خصوص زمانی که سینوس ها را پاکسازی می کند، باعث تسکین فوری می شود.

۹- اکیناسه (Echinacea)

اگر با آن آشنا نیستید، اکیناسه یک مکمل گیاهی معروف است که می تواند کمک کند با آنفولانزا و سرماخوردگی مبارزه کنید. به خاطر داشته باشید با اینکه نمی تواند برای پیشگیری از بروز سرماخوردگی و آنفولانزا استفاده شود، اما می تواند علائمی را که ممکن است به میزان قابل ملاحظه ای احساس کنید، کاهش دهد.

۱- اکیناسه را زمانی که احساس می کنید علائم در حال بروز پیدا کردن هستند، مصرف نمایید.

۲- مصرف آن را هر روز، به مدت ۱۰ روز ادامه دهید.

۳- به خاطر داشته باشید این کار لازم است تنها یک بار در روز انجام شود.

۱۰- ویتامین C

هر وقت که داروهایی در تلویزیون تبلیغ می شوند، ویتامین C معمولاً یکی از اجزایی است که به آن اشاره می شود، و این به خاطر آن است که ویتامین C می تواند در خلاص شدن از آنفولانزا بسیار مؤثر باشد.

۱- ویتامین C را با نوشیدن آب میوه هایی که غنی از ویتامین C هستند. مثل لیمو، لیموترش و پرتقال، وارد برنامه ی غذایی تان کنید.

۲- بعد از هر وعده ی غذایی، به جای دسرهای معمول خودتان، میوه بخورید.

۳- به یاد داشته باشید زیاد ویتامین C مصرف نکنید، چون می تواند باعث برخی مشکلات گوارشی گردد.

مواردی که در بالا اشاره شد، تنها برخی از چیزهایی است که می توانید برای کمک به خلاصی از آنفولانزا انجام دهید. وقتی شروع می کنید به بهتر شدن، کارها را آهسته پیش ببرید، چون ممکن است در صورتی که بلافاصله از بدنتان بیش از حد کار بکشید، علائم برگردند.