چگونه به همراه خانواده وزن کم کنید

چگونه در کل فامیل خانواده برتر در کاهش وزن و تناسب اندام باشیم؟

خانواده‌ای که با هم افزایش وزن پیدا می‌کنند، مطمئنا می‌توانند با هم وزن کم کنند. مطالعات نشان می‌دهد که رژیم غذایی عادی افراد شامل قند و سدیم بیش از حد و مواد تصفیه شده است. رژیم غذایی متشکل از مواد غذایی به درد نخور و فراوری شده به همراه سبک زندگی بی تحرک، علت اصلی چاقی می‌باشد.

انگیزه دادن به خودتان برای کاهش وزن و خوش اندام ماندن، یک چیز است و تشویق بقیه اعضای خانواده به انجام همان کار، یک چیز دیگر است. خبر خوب این است که راه‌های بسیاری وجود دارد که به همسر و فرزندان‌تان کمک کنید تا این برنامه را دنبال کنند و خوش اندام بمانند. در مطلب امروز، ما لیستی از نکات مفید برای کاهش وزن به عنوان یک خانواده را بیان می‌کنیم:

برای کاهش وزن‌تان برنامه ریزی کنید

لازم است که با تمام خانواده جلسه‌ای بگذارید و کاری کنید که آنها از اهمیت کاهش وزن و غذاخوردن سالم آگاه شوند. به ویژه اگر کودکان ۱۰ تا ۱۳ ساله دارید، این کار اهمیت بیشتری پیدا می‌کند. کودکان قادر نیستند که ضرورت غذاخوردن سالم را درک کنند.علاوه بر این، آن‌ها واقعا علاقه ای به خوردن سبزیجات ندارند. شما می‌توانید با نوشتن یک برنامه غذایی و لیست کردن فعالیت‌هایی که می توانید با هم و به عنوان یک خانواده انجام دهید، به کاهش وزن کمک کنید.

انتخاب غذاهای سالم

انتخاب مواد غذایی سالم در هنگام خریدن آن‎ها آغاز می شود. به جای چیپس های همیشگی، غذاهای کنسرو شده، نان و غلات شیرین برای خانواده، از مواد غذایی سالمی مانند میوه‌ها، سبزیجات، غلات و گوشت بدون چربی استفاده کنید. به جای خرید ادویه‌ها و چاشنی‌های چاق کننده ای مانند مایونز چرب یا کچاپ، سبد خریدتان را با گیاهان، ادویه ها و سایر چاشنی های سالم پر کنید. شما می‌توانید از ادویه ها و گیاهان مختلف برای امتحان کردن طعم های متفاوت و غذاهای سالم و خوشمزه استفاده کنید.

یک سیب در روز بخور و دیگه دکتر نرو

یخچال را پاکسازی کنید

بعد از خرید مواد غذایی سالم، یخچال‌تان را پاکسازی کنید. هرگونه ماده غذایی ناسالم مانند مواد غذایی بدردنخور، گوشت‌های نمک سود شده، دسرهای شیرین و… را از یخچال بیرون بیاورید. در ابتدا سخت خواهد بود که این مواد غذایی را دور بیندازید، مخصوصا اگر اهل خوردن هله هوله باشید. اما دسترسی آسان به مواد غذایی چاق کننده در وهله اول، بر هدف سالم غذا خوردن چیره می‌شود. مواد غذایی بدردنخور و فرآوری شده را با میوه‌های تازه، سبزیجات و میان وعده‌های سالم برای بچه‌ها مانند میوه‌های خشک، آجیل و غیره جایگزین کنید.

از روش‌های پخت و پز سالم استفاده کنید

رژیم غذایی معمول افراد سرشار از چربی اشباع، سدیم و قند است. می‌توان با به کارگیری روش‌های پخت و پز سالم‌تر، از تمام این‌ها اجتناب کرد. به عنوان مثال به جای سرخ کردن یا بریان کردن غذایتان، بخارپز کردن، کباب کردن یا خوراک پزی چینی (stir-frying) را در نظر بگیرید. به جای استفاده از مقادیر زیاد روغن نباتی، کمی روغن مشتق شده از منابع سالم‌تری مانند زیتون، کانولا یا حتی روغن گلرنگ را اضافه کنید. به جای فرو بردن غذاها در نمک، سس سویا یا سایر چاشنی های ناسالم، ترکیبات مختلف ادویه‌جات و گیاهان را امتحان کنید.

وعده‌های غذایی را دسته جمعی بخورید

هر وعده غذایی فرصتی برای پیوند با تمام خانواده است. اجازه ندهید که غذا، توجه اعضای خانواده را از این پیوند منحرف سازد. از این لحظه به عنوان فرصتی برای در میان گذاشتن ماجراها و شوخی‌ها استفاده کنید و سعی کنید کودکان‌تان را بهتر بشناسید. همیشه وعده‌های غذایی‌تان را دسته جمعی بخورید و هرگونه حواس پرتی که مانع غذاخوردن آگاهانه می‌شود را دور کنید. در سر میز غذا، تلویزیون روشن نکنید یا از موبایل استفاده نکنید.

با هم ورزش کنید

با هم ورزش کردن نباید یک کار به شدت خسته کننده باشد. برای پیاده‌روی بیرون بروید یا دوچرخه‌سواری کنید.