رپورتاژ آگهی؛

برای جلوگیری از ابتلا به بیماری مقاربتی یا مرگ و میر جنسی ، همیشه از رابطه جنسی با هر کس که دارای زخم های دستگاه تناسلی ، ورم ، ترشحات یا علائم دیگر است ، جدا خودداری کنید. تنها زمانی می توان از امنیت رابطه جنسی مطمئن شد که قبل از رابطه جنسی به تازگی هردو نفر آزمایش های مربوطه را داده باشند و باید توجه داشت که نمی توان به ازمایش هایی که 6 ماه از آن ها گذشته است اعتماد کرد.

بیماری هایی که از طریق تماس جنسی با فرد مبتلا به بیماری ، منتقل می شوند را بیماری های مقاربتی می گویند. بیماری های مقاربتی می توانند از طریق تماس های جنسی ای که در آن دهان، مقعد، واژن و آلت تناسلی مردانه درگیر می شوند منتقل شوند.

بیماری های جنسی چه میزان خطرناک هستند ؟؟

بر اساس گزارش سازمان بهداشت آمریکا سالانه بیش از یک چهارم جوانان در آمریکا به بیماری های مقاربتی مبتلا می شوند و بر اساس همین آمار نیمی از جوانانی که فعالیت جنسی دارند، این بیماری ها را تجربه و با آن درگیر می شوند که این موضوع نشان دهنده اهمیت بالای موضوع بیماری های مقاربتی و جنسی است که می تواند بسیار خطرناک تر از سایر بیماری ها باشد چرا که اکثر این بیماری ها تا زمان نسبتا طولانی به صورت مخفیانه در بدن فعالیت می کنند و زمانی که فرد از بیماری خود آگاه می شود معمولا کار از کار گذشته است. مطمئن ترین راه انجام ندادن رابطه جنسی است !!!

بیماری های مقاربتی بیماری های جدی ای هستند که نیازمند درمان می باشند. البته برخی بیماری های مقاربتی قابل درمان نیستند و می توانند کشنده باشند. با یادگیری بیشتر در مورد این بیماری ها و فراگرفتن روش های پیشگیری از بیماری های مقاربتی می توانید در مقابله با آنها از خودتان و شریک جنسیتان محافظت کنید.

علائم بیماری های مقاربتی چه علائمی هستند؟

بعضی اوقات بیماری های مقاربتی هیچ گونه علائمی ندارند. اما اگر آنها موجب بروز علائم خاصی شوند، این علائم ممکن است شامل موارد زیر باشند :

بروز زخم و یا زگیل در نزدیکی دهان، معقد، واژن و یا آلت تناسلی مردانه

ورم و یا قرمزی در نزدیکی آلت تناسلی مردانه یا زنانه

اختلالات پوستی

ادرار همراه با درد

کاهش وزن، اسهال و عرق

درد و تب و لرز

زردی پوست (یرقان)

ترشحاتی از آلت مردانه یا واژن (ممکن است ترشحات واژن بو داشته باشد.)

خونریزی از واژن (در زمانی غیر از دوران قاعدگی)

رابطه جنسی دردناک

خارش شدید در نزدیکی آلت تناسلی یا مهبل

بیماری جنسی و دوران بارداری

داشتن یک بیماری جنسی در دوران بارداری می تواند به جنین آسیب برساند. سوزاک و کلامیدیا هر دو می توانند باعث ایجاد مشکلات سلامتی در نوزاد شوند که از عفونت چشم گرفته تا ذات الریه می تواند متغیر باشد. سفلیس ممکن است باعث سقط جنین یا حتی مرگ شود. عفونت ناشی از رابطه جنسی می تواند در هنگام تولد به کودک منتقل شود.

اگر باردار هستید و شما یا شریک زندگی تان با هم رابطه داشته اید و یک یا چندین علائم مشکوک را دارید ، به پزشک متخصص بهداشت خود اطلاع دهید. چرا که جنین شما ممکن است در معرض خطر باشد. آزمایشات مربوط به برخی از رابطه های جنسی به طور معمول در طول مراقبت های دوران بارداری انجام می شود. بهتر است برای جلوگیری از احتمال ابتلا به جنین در مورد عفونت ، به طور دائمی تحت نظر باشید.

باید توجه داشته باشید که :

هر بار که رابطه جنسی دارید از کاندوم لاتکس استفاده کنید. اگر از روان کننده استفاده می کنید ، حتما از نوع مایع آن استفاده کنید. برای کل عمل جنسی از کاندوم های با کیفیت استفاده کنید که می توانید در هیس مارکت آن ها را خریداری کنید. خرید کاندوم ، 100 درصد در جلوگیری از بیماری یا بارداری مؤثر نیست. با این حال ، اگر آنها به درستی استفاده شوند ، بسیار مؤثر هستند. یاد بگیرید که چگونه از کاندوم استفاده کنید.

نکات مهمی که باید در نظر داشته باشید

از اشتراک حوله یا لباس زیر خودداری کنید.

قبل و بعد از مقاربت ،  اندام جنسی خود را به دقت بشویید.

آزمایش کنید.

اگر در کاهش مصرف مواد مخدر یا الکل مشکلی دارید ، می توانید از مشاوران و افراد متخصص در این زمینه کمک بگیرید. افرادی که مشروب خورده اند و یا مواد مخدر مصرف می کنند اغلب از داشتن رابطه جنسی ایمن برخوردار نیستند.

توجه داشته باشید که کاهش رابطه جنسی تنها راه مطمئن برای جلوگیری از مرگ و میر حاصل از رابطه جنسی ناسالم است.

یک بار تصور می شد که استفاده از کاندوم به جای جلوگیری از مرگ و میر جنسی منجر به از بین بردن ارگانیسم هایی می شود که می توانند باعث بیماری شوند. تحقیقات جدید نشان می دهد که انجام این کار باعث تحریک واژن و گردنه رحم یک زن می شود و ممکن است خطر عفونت ناشی از رابطه جنسی را افزایش دهد.

چگونه می توان از پخش شدن بیماریهای جنسی جلوگیری کرد؟

برای جلوگیری از انتقال ویروس جنسی به شخصی دیگر به این نکات توجه داشته باشید :

رابطه جنسی را تا زمانی که پزشک به شما اجازه نمی دهد متوقف کنید و تحت درمان قرار بگیرید.

دستورالعمل پزشک خود را برای درمان دنبال کنید.

هر زمان که رابطه جنسی دارید به ویژه با شرکای جدید از کاندوم استفاده کنید.

برای بررسی مجدد به پزشک مراجعه کنید.

مطمئن باشید که همسر یا شرکای جنسی شما نیز مورد معالجه قرار می گیرد.

توجه به درمان پزشک

اگر پزشک برای درمان بیماری مقاربتی شما آنتی بیوتیک تجویز کرده است حتما تمام آنتی بیوتیک ها را مصرف کنید (حتی اگر احساس می کنید که بیماری مقاربتی شما درمان شده است.) همچنین هرگز به صورت خودسرانه اقدام به خود درمانی و مصرف دارو نکنید. ممکن است با این کار مشکل را بزرگتر کرده و تشخیص و درمان دشوار تر از قبل شود. از طرفی به هیچ عنوان داروهای خود را به کسی که بیماری مشابه شما دارد توصیه نکنید. گاهی پزشک توصیه می کند که شریک جنسیتان نیز از آنتی بیوتیک های شما استفاده کند. این حالت تنها حالتی است که شما می توانید با اطمینان داروهای خود را با شخصی دیگر تقسیم کنید.