هوس یک غذای راحت کرده اید که کالری اندوخته شده شما را بر باد ندهد؟ این شام شامل هیچ پنیر یا خمیر پیتزایی نیست و قول می دهم که در روغن زیاد سرخ نشده است. اما با این حال گرم، خوش طعم و رضایت بخش می باشد. بعد از خوردن یک لقمه از این خورش نخود و سیب زمینی شیرین با برنج نارگیل، شگفت زده می شوید.

هر وعده از این غذا حدود ۴۰۰ کالری دارد و از آنجا که این دستور، ۶ وعده به شما می دهد، می توانید دوستانتان را با این غذای جسورانه و درعین حال آسان تحت تاثیر قرار دهید یا بقیه آن را برای ناهار فردایتان نگه دارید. این دستور گیاهی و بدون گلوتن، به اسفناج (برای ویتامین و فیبر بیشتر) نیاز دارد اما اگر از سبزیجات در خورش خوشتان نمی آید، می توانید آن را حذف کنید.

خورش نخود نارگیل با سیب زمینی شیرین

برای آنکه بیشترین عطر و طعم را داشته باشید، برای درست کردن این دستور به یک آرام پز نیاز خواهید داشت. اگر آرام پز ندارید، این خورش را در یک قابلمه درست کنید و اجازه دهید به مدت ۱ ساعت آهسته بجوشد.

مواد لازم

خورش:

۱ قاشق چایخوری روغن زیتون

۱/۲ پیاز زرد خرد شده

۱ حبه سیر خرد شده

۱ قاشق غذاخوری زنجبیل ساییده

۱ قوطی ۰٫۵ کیلویی نخود (حدود ۱/۲ فنجان)

۲ فنجان گوجه فرنگی خرد شده بسته بندی یا کنسروی

۲ فنجان گلچه گل کلم کوچک

۱ عدد سیب زمینی شیرین پوست کنده و خرد شده

۱ قوطی شیر نارگیل کم چرب

۱ فنجان استاک سبزیجات

۱ قاشق غذاخوری گرام ماسالا

۱/۲ قاشق غذاخوری پودر کاری

۱ قاشق چایخوری نمک

۲ فنجان اسفناج بسته بندی شده خرد شده

برنج نارگیل:

۱/۲ فنجان برنج باسماتی قهوه ای نپخته

۱ قوطی شیرنارگیل کم چرب

۱/۲ فنجان آب

۱/۴ قاشق چایخوری نمک

روش تهیه

درست کردن خورش

۱- روغن را در یک ماهیتابه حرارت دهید. پیاز، سیر و زنجبیل تازه را به مدت ۷ دقیقه سرخ کنید.

۲- مخلوط پیاز را در یک آرام پز بریزید و مواد باقی مانده را به جز اسفناج به آن اضافه کنید.

۳- با حرارت کم به مدت ۶ ساعت یا با حرارت بالا به مدت ۴ ساعت بپزید.

۴- قبل از سرو کردن، اسفناج را در آن بریزید و بهم بزنید و برای ۵ دقیقه دیگر نیز حرارت دهید.

درست کردن برنج

برنج، شیر نارگیل، آب و نمک را به یک قابلمه اضافه کنید. حرارت را بالا دهید تا به جوش بیاید و سپس سر آن را بگذارید و حرارت را کم کنید و به مدت ۴۰ دقیقه آهسته بجوشانید. حرارت را خاموش کرده و اجازه دهید خورش به مدت ۱۰ دقیقه سرپوشیده بماند و سپس با برنج سرو کنید.

از این دستور استفاده کرده اید؟ نظرات خود را با ما در میان بگذارید!