۵ ماده غذایی سالم برای ماه رمضان بخورید

از آنجایی که روزه داران در ماه رمضان، برای زمان قابل توجهی از مصرف مواد غذایی محروم هستند (مخصوصا اگر ماه رمضان در فصل‌های گرم و روزهای طولانی سال باشد)، ضروری است که در این ماه، مواد غذایی خیلی سالم و مقوی، بیشتر مصرف گردد.

در این مطلب کوتاه، با پنج ماده غذایی که پیشنهاد می‌شود در این ماه مصرف نمایید آشنا می‌شوید.

همچنین بخوانید: بدنسازی در ماه رمضان

خرما

خرماها حاوی یک ترکیب منحصر بفرد از گلوکز و فروکتوز هستند و محتوای پتاسیم بسیار بالایی دارند (حدود ٪۶۴ بیشتر از موزها). آنها دارای یک ماده مغذی به نام بتاگلوکان D هستند که یک فیبر محلول می‌باشد، و دارای مزایای سلامتی بوده و می‌تواند حس سیری را افزایش دهد.


عسل

عسل‌ها حاوی مواد شیمیایی گیاهی و فلاونوئیدهای بسیاری هستند که می‌توانند سلامتی را افزایش دهند. عسل برای افزایش انرژی بسیار خوب است، و یک منبع عالی از آنتی اکسیدان‌ها می‌باشد. در واقع آزمایشها نشان می‌دهند که عسل دارای بالاترین سطح آنتی اکسیدان‌ها نسبت به هر ماده غذایی طبیعی دیگری روی زمین است. عسل حتی دارای اثر ضد باکتریایی نیز می‌باشد. ۱ تا ۲ قاشق غذاخوری در روز عسل بخورید.

همچنین بخوانید: سرکه سیب و عسل برای لاغری

ماهی

خوردن ماهی بطور منظم می‌تواند اثرات مثبتی روی سلامتی داشته باشد. مشخص شده که روغنهای ماهی عملکرد مغز را بهبود می‌بخشند، سلامت قلبی عروقی را افزایش می‌دهند، التهاب را کاهش می‌دهند و غیره. برخی از بهترین ماهی‌ها عبارتند از سالمون، روفی نارنجی، ماهی کاد، ماهی خاردار، ماهی تن، و تیلاپیا.


انجیر

انجیرها حاوی مواد معدنی کلیدی مانند کلسیم، آهن، منیزیم و پتاسیم هستند. آنها همچنین یک منبع عالی از فیبر می‌باشند و می‌توانند به حفظ تعادل سطوح قند خون سالم کمک کنند. انجیرها، یک ماده غذایی قلیایی هستند، یعنی آنها به متعادل کردن ph بدن کمک کرده و آن را کمتر اسیدی می‌کنند.


روغن زیتون

حاوی امگا ۹ یا اسیدهای چرب اولئیک است. ثابت شده که روغن زیتون، کلسترول خوب (HDL) را افزایش داده و در عین حال کلسترول بد (LDL) را کاهش می‌دهد. همچنین بنظر می‌رسد که دارای برخی اثرات آنتی اکسیدانی هم هست. به دنبال روغن زیتون فوق بکر باشید. پخت و پز با آن می‌تواند برخی از مزایای آن را کاهش دهد. بعد از اینکه غذا پخته شد، روغن زیتون را به آن اضافه کنید.