این توپها مخلوطی از کره مغزها، جو دوسر، خرما، نارگیل و عسل است و تهیه آنها بسیار راحت است. و برای میان وعده ساعت 3 بعدازظهر و گرسنگی های بین وعده های غذایی، بسیار مناسب است.
مواد لازم:
- سه چهارم فنجان کره بادام زمینی یا کره بادام
- دو قاشق چای خوری عسل و یا هر شیرین کننده دیگر
- یک فنجان جو پوست کنده (جو دو سر نیمه کوبیده)
- یک دوم فنجان نارگیل خشک شده، یک مقدار اضافی تر بر رول کردن
- کمی نمک
- سه تا چهار عدد خرمای بی هست.
روش تهیه:
- هسته خرما ها را در آورید و آنها را کنار بگذارید.
- خرما، کره بادام زمینی، عسل ، جو دوسر، نارگیل و نمک در یک مخلوط کن با سرعت بالا بریزید و دکمه مخلوط کن را بصورت پالسی بزنید تا مخلوط ریز و چسبنده شود.
- دستتان را کمی با آب مرطوب کنید و از کف دستانتان استفاده کرده و مخلوط را بصورت توپ در آورید. سپس توپها را در نارگیل بغلتانید.
- توپها را در حدود سه ساعت در یخچال قرار داده. بیست عدد توپ بدست می آید.
این توپها در یخچال 14 روز ماندگاری دارند.
مترجم: نرمین محمدطاولی (پیلاتس کار)