اگر ۱۰ دقیقه وقت دارید، پاستا یک وعده مناسب سریع و سیرکننده خواهد بود، بخصوص در ماههای سردتر. اما هنگامیکه شما مراقب مصرف کربوهیدراتتان هستید یا یک رژیم بدون گلوتن یا پالئو را دنبال می کنید، پاستای گندم کامل با وجود آنکه سالم است اما ممنوع می باشد.

در اینجا یک جایگزین رضایت بخش، نرم و لطیف معرفی می کنیم که درست کردن آن به اندازه آن کاسه ماکارونی، آسان خواهد بود.

این غذا با رشته‌های هویج که با استفاده از یک پوست کن ساده سبزیجات درست شده، آماده می گردد و سپس با قارچ، فلفل قرمز، گوجه فرنگی گیلاسی و ریحان تازه سرخ می شود و غذایی به شما می دهد که هوس‌تان به خوردن پاستا را برطرف خواهد کرد.

هویج، یک طعم شیرین به پاستا شما اضافه می کند اما سس مارینارا و سبزیجات پخته شده، طعم همیشگی را به آن می دهند و جوانه های چشایی شما هیچ چیز را از دست نخواهند داد.

پاستا فتوچینی هویج با قارچ و فلفل قرمز

مواد لازم

۲/۱ ۱ قاشق غذاخوری روغن زیتون

۱ حبه سیر خرد شده

۲/۱ فنجان قارچ دکمه ای قطعه قطعه شده

۲/۱ فنجان فلفل قرمز خرد شده

۲ قاشق غذاخوری ریحان تازه خرد شده

۲/۱ فنجان گوجه گیلاسی که به چهارقطعه بریده شده

۴/۳ فنجان سس مارینارا

۳ عدد هویج بزرگ پوست کنده

نمک و فلفل برای مزه

۲/۱ قاشق غذاخوری ریحان تازه خرد شده برای تزئین

روش تهیه

۱- روغن را در یک ماهیتابه بزرگ بریزید و با حرارت کم متوسط گرم کنید.

۲- سیر، قارچ، فلفل قرمز و ۲ قاشق غذاخوری ریحان تازه را اضافه کرده و بمدت ۵ دقیقه سرخ کنید.

۳- گوجه فرنگی ها را اضافه کرده و برای ۸ دقیقه دیگر سرخ کنید.

۴- هنگامیکه در حال پخت است،از یک پوست کن سبزیجات برای بریدن هویج ها به شکل نوار استفاده کنید.

۵- سس مارینارا و هویج را به تابه اضافه کنید. بمدت ۸ تا ۱۰ دقیقه دیگر یا تازمانیکه هویج ها تا میزان مورد نظرتان نرم شوند، بپزید.

۶- آن را در یک کاسه بریزید، نصف قاشق غذاخوری ریحان تازه روی آن بپاشید و لذت ببرید.

اطلاعات

دسته: پاستا، غذاهای اصلی

ملیت غذا: ایتالیایی

بازده: ۱ وعده

زمان پخت: ۳۰ دقیقه

کالری در هر وعده: ۴۷۸