دستور تهیه ۶ دسر آسان با استفاده از شیرین کننده‌های طبیعی

گرانولای تابه‌ای

طرز تهیه دسرهای خوشمزه,800_no-sugar-added-skillet-granola

دیگر لازم نیست برای خرید یک بسته آجیل، مقدار زیادی پول بدهید. این گرانولای تابه‌ای خانگی از بلاتنر، قند خونتان را تحت کنترل نگه می‌دارد و روی یک فنجان ماست یونانی، عالی است.

مواد لازم برای تهیه ۳ نصف فنجان

  • ۶ عدد خرمای تازه و بدون هسته
  • ۱/۴ فنجان آب تقریبا جوش
  • ۱ قاشق غذاخوری روغن نارگیل ذوب شده
  • ۱ قاشق غذاخوری دارچین
  • ۱/۴ قاشق غذاخوری نمک دریا
  • ۲ فنجان جو پوست کنده
  • ۱ فنجان آجیل یا دانه‌های خام (موارد مورد علاقه‌تان را انتخاب کنید)

در یک غذاساز، آب، روغن نارگیل، دارچین و نمک را بصورت پوره درآورید تا کاملا نرم شود. آن را به یک کاسه‌ی بزرگ منتقل کنید. این مخلوط را با جو پوست کنده، آجیل و دانه‌ها مخلوط کنید. در یک تابه‌ی دو اینچی روی حرارت متوسط، این مخلوط را حدود ۱۲ دقیقه حرارت دهید، بطور منظم آن را بهم بزنید تا زمانیکه برشته و طلایی شود. بگذارید خنک شود. می‌توانید در یک ظرف محفوظ از هوا تا دو هفته از آن نگهداری کنید.