دستور تهیه ۶ دسر آسان با استفاده از شیرین کننده‌های طبیعی

سیب پخته

طرز تهیه دسرهای خوشمزه,800_baked-apple

شیرینی طبیعی سیب، با پختن آن بیرون می‌آید. در این دستور که از لیانی ایلای، متخصص تغذیه و نویسنده Part-Time Paleo است، برای ایجاد بافتی پیچیده‌تر از کشمش و عسل هم استفاده شده است. او توصیه می‌کند برای داشتن یک دسر گرم و سرد خوشمزه، کمی شیر نارگیل سرد روی آن بریزید. همه‌ی اعضای خانواده، این دسر را دوست خواهند داشت و نیازی هم به اضافه کردن شکر نیست.

مواد لازم برای یک نفر

  • ۱ عدد سیب سفت
  • کشمش در صورت تمایل
  • دارچین در صورت تمایل
  • عسل در صورت تمایل

دانه و قسمت سفت داخل سیب را خالی کنید و در صورت تمایل، داخل آن را با کشمش، دارچین و عسل پر کنید. حالا این سیب را بمدت ۲۰ دقیقه بپزید.