با فرا رسیدن فصل شنا، آخرین چیزی که می خواهید آن را تجربه کنید، نفخ شکم است. مهم تر از همه این است که نوشابه را کنار بگذارید و از غذاهای شور و چرب (همچنین کربوهیدرات های تصفیه شده) دوری کنید. با انجام این کار، شما کمتر احساس پف کردگی و گازداری می کنید و راحت تر نیز هستید. پس از آن، این مواد غذایی ضد نفخ را در رژیم غذایی تان جای دهید تا به داشتن شکم صاف، یک قدم نزدیک تر شوید.

کوینولا

در حالی که نان های دارای مخمر، این توانایی را دارند که سایز معده ما را دو برابر کنند، برخی غلات و شبه غلات مانند: کوینولا، برنج قهوه ای و کاموت درست برعکس این کار را انجام می دهند. غلات کامل، سرشار از فیبر نامحلول هستند که به منظم نگه داشتن سیستم گوارشی بدن کمک کرده و از نفخ شکم و یبوست جلوگیری می کند. به خصوص کوینولا، یک منبع خوب از پتاسیم است که مشخص شده از نفخ شکم جلوگیری می کند.

پاپایا

خوردن پاپایا به تقویت روند هضم، رفع سوء هاضمه و جلوگیری از یبوست کمک می کند. آنزیم های موجود در پاپایا (پاپایین و کیمو پاپایین) با افزایش یک محیط اسیدی سالم به تجزیه پروتئین و آرام کردن معده کمک می کنند. اگر در منطقه ای که زندگی می کنید، پاپایا به سختی یافت می شود، به دنبال قرص های عصاره پاپایا باشید.

ماست

برای بسیاری، لبنیات فقط ناراحتی معده را طلسم می کند اما وقتی صحبت از خوردن یک وعده ماست ساده باشد، همیشه اینطور نیست. نکته مهم این است که مطمئن شوید ماستی را انتخاب می کنید که روی آن برچسب (میکروب های فعال) دارد. این میکروب ها، تعداد باکتری های خوب در روده را افزایش داده، به هضم کمک می کنند و احساس ناخوشایند نفخ شکم را کاهش می دهند. در حالت ایده آل، ماست ساده ارگانیک که بدون میوه و قند افزوده است را انتخاب کنید.

مارچوبه

مارچوبه نیز مانند ماست دارای چند مزیت پروبیوتیک می باشد. این سبزی سم زدای بهاره، حاوی اینولین می باشد، یک نوع پریبیوتیک که سلامت روده بزرگ را افزایش داده و درعین حال رشد پروبیوتیک ها (باکتری های خوب) را در بدن بیشتر می کند. تمام این ها به آزاد کردن تجمع گاز و دفع مواد زائد و آب اضافه از بدن کمک می کند.

آناناس

پاپایا، تنها میوه گرمسیری نیست که اثرات ضد نفخ دارد. آناناس، سرشار از آنزیم بروملین است و بروملین مانند آنزیم های موجود در پاپایا، به تجزیه پروتئین و آسان کردن هضم کمک می کند که همه آنها باعث رفع نفخ می گردند.

کنگر فرنگی

مطالعات متعدد نشان می دهند که کنگر فرنگی باعث افزایش سلامت کبد و عملکرد کیسه صفرا می شود. آنها همچنین سرشار از سینارین هستند که به افزایش تولید صفرا کمک می کند، از سوء هاضمه جلوگیری می کند و منجر به گوارش سالم می شود. اگر شما به دنبال یک ماده غذایی سم زدای طبیعی هستید، کنگر فرنگی، یک قهرمان بزرگ است.

بلغور جو دوسر

اگر می خواهید به احساس نفخ پایان دهید، اجابت مزاج منظم و مصرف فیبر کافی، ضروری است. شروع کردن صبح با یک کاسه بلغور جو دوسر که روی آن کمی سبوس گندم پاشیده شده، یک راه مطمئن برای وارد کردن فیبر غلات کامل در رژیم روزانه تان است که به سیر نگه داشتن شما تا ناهار کمک می کند. یک وعده شامل نصف فنجان جوی دو سر خرد شده، تا ۵ گرم فیبر و ۷ گرم پروتئین فراهم می کند.

موز

گاهی اوقات، احساس نفخ در نتیجه خوردن غذاهای غنی از سدیم به وجود می آید. علاج این احساس ناخوشایند ممکن است به سادگی خوردن یک موز غنی از پتاسیم باشد. پتاسیم به دفع سدیم اضافی از بدن یاری می رساند، به شما کمک می کند احساسی بیشتر شبیه خود قدیمی تان داشته باشید. اگر طرفدار موز نیستید، می توانید از سیب زمینی، کدو حلوایی یا خرما استفاده کنید.

خیار

هیدراته ماندن، کلید نگه داشتن سیستم گوارشی بدن در مسیر درست است که می تواند به شکم کمک کند که هم از داخل و هم از خارج، احساس صافی و تختی کند. به غیر از نوشیدن آب، شکم خود را با مواد غذایی کم کالری که به خاطر خاصیت آبرسانی شان معروف هستند، پر کنید مانند خیارهای خنک کننده.