خبرنـامه ایمیلی

جـا نمانیـد ...! اگر هنوز در خبرنـامه ایمیلی مـا عضو نشده‌اید،
همین حـالا ثبت نام کنید.
تغذیه سالـم

مافین های اسموتی اسفناج و موز، یک راه سالم برای ایجاد تنوع هستند.

اسموتی

در حالی که یکی دیگر از اسموتی های مورد علاقه ام را درست می کردم، دیدن یک دسته موز رسیده در آشپزخانه، باعث شد که مقداری نان موز ددرست کنم. سپس جرقه ای در ذهنم زده شد. چرا برای دست کردن مافین اسموتی موز، یک دستور اسموتی را با نان موز ترکیب نکنم؟

از آنجا که این اسموتی ها با موز له شده، اسفناج و توت فرنگی آماده شدند، خوش طعم تر و آبدارتر از چیزی شدند که انتظار داشتم. بعضی ها ممکن است به خاطر رنگ مایل به سبز آن، از این مافین خوششان نیاید اما درست مانند: تخم مرغ سبز و ژامبون، « آنها را امتحان کنید ». ممکن است این دستور، به نان موز مورد علاقه شما تبدیل شود.

مافین اسموتی موز

مواد لازم

۳ عدد موز رسیده

۲ فنجان اسفناج بسته بندی شده

۸ عدد توت فرنگی

مطلب مرتبط:  خورش گیاهی کرمی

۱٫۵ فنجان آرد گندم کامل

۳/۴ فنجان شکر

۱ عدد تخم مرغ

۱/۴ فنجان روغن کانولا

۱ قاشق چایخوری جوش شیرین

۱ قاشق چایخوری دارچین

۱/۸ قاشق چایخوری نمک

روش تهیه

۱- فر را از قبل تا ۳۵۰ درجه فارنهایت گرم کنید.

۲- موزها، اسفناج و توت فرنگی ها را در یک مخلوط کن به شکل پوره در آورید.

۳- آرد، شکر، تخم مرغ، روغن، جوش شیرین، دارچین و نمک را در یک کاسه سایز متوسط با هم ترکیب کنید.

۴- مخلوط اسموتی را در یک کاسه بریزید و به خوبی مخلوط کنید.

۵- در سینی مافین، فنجان های مافین سیلیکونی یا کاغذی قرار دهید (برای ۱۴ مافین، به ۲ سینی مافین نیاز خواهید داشت).

۶- خمیر را با قاشق بردارید و هر فنجان کاغذی را تا سه چهارم پر کنید.

۷- به مدت ۲۰ تا ۳۰ دقیقه یا تا زمانی که خلال دندانی که در مافین فرو می برید، تمیز بیرون بیاید، آنها را بپزید.

مطلب مرتبط:  ایده هایی برای منوی صبحانه ی کم کربوهیدرات

۸- اجازه دهید مافین ها خنک شوند و سپس نوش جان کنید.

 

نظر دهید

برای ارسال نظر اینجا کلیک کنید