خبرنـامه ایمیلی

جـا نمانیـد ...! اگر هنوز در خبرنـامه ایمیلی مـا عضو نشده‌اید،
همین حـالا ثبت نام کنید.
تغذیه سالـم

سه فایده شیرین کننده های مصنوعی

قندهای مصنوعی

مزایای کاهش کالری شیرین کننده های مصنوعی به خوبی توسط تبلیغات معرفی شده اند. در حالی که این محصولات در حال حاضر به عنوان GRAS (محصولات سالم) توسط FDA شناخته شده اند، برخی از مطالعات جدید نشان می دهند که این جایگزین های شیرین بدون کالری به اندازه آنچه که در اصل تصور می شد شیرین نیستند. وقتی در مورد افزودن قندهای مصنوعی به رژیم غذایی عادی بحث می کنیم، باید مزایا و معایب این محصول را در نظر بگیریم.

فواید

برای کسانی که در تلاش برای کاهش وزن هستند، جایگزین کردن میزان متناسبی از قندهای مصنوعی با قندهای معمول می تواند مفید باشد. حذف غذاها و نوشیدنی هایی که دارای مقدار شکر افزوده هستند و میزان شربت ذرت با فراکتوز بالایی دارند و جایگزین کردن آنها با همان میزان قندهای مصنوعی بدون کالری می تواند شیرینی مورد نظر را به شما داده و در عین حال دور کمرتان را ثابت نگه دارد.

مصرف کیک های مورد علاقه تان با شیرین کننده های مصنوعی می توانند برای سلامت دندان های شما نیز مفید باشند. باکتری های دهانی برای از بین بردن باقی مانده شکر موجود روی دندان ها، آنها را به اسیدهایی تبدیل می کنند که باعث ایجاد حفره و خرابی در دندان ها می شود. چون این باکتری قادر نیست قندهای مصنوعی را اینگونه تجزیه کند، مواد معدنی دندان ها از بین نمی روند.

مطلب مرتبط:  رژیم غذایی برای کاهش وزن ۴٫۵ کیلوگرم در ۳۰ روز

قندهای مصنوعی مانع از ایجاد برخی حالات در بیماران دیابتی می شود. برخلاف قندهای معمول، شکرهای مصنوعی توسط سیستم بدن به عنوان کربوهیدرات شناخته نمی شوند، و این بدان معنی است که بر روی قند خون تاثیری ناچیز دارند.

معایب

بسیاری از قندهای مصنوعی، مواد شیمیایی ساخته انسان هستند که در طبیعت یافت نمی شوند و بدن انسان برای هضم و جذب این مواد طراحی نشده است و نمی تواند آنها را جذب کند، در عوض در دستگاه گوارش باقی می مانند و تولید گاز، ورم و یا اسهال می کنند. در حالتی که برخی از این قندها جذب شوند، بدن آنها را مانند ماده خارجی می شناسد و برای سم زدایی به کبد می فرستد.

قندهای مصنوعی ممکن است باعث افزایش میل به شکر شوند. تحقیقات نشان داده اند که قندهای مصنوعی اثر مشابهی مانند قندهای عادی در مغز دارند. مصرف آنها اغلب باعث ایجاد ولع بیشتر به غذاهای پر کالری می شود، و خطر افزایش وزن را برای افراد ایجاد می کند. همچنین، قندهای مصنوعی به دلیل داشتن طعمی قوی تر نسبت به شکرهای واقعی، به مرور زمان، محصولاتی مانند سودا های رژیمی یا محصولات دیگر می توانند حواس شما را نسبت به قندهای طبیعی مانند میوه ها از بین ببرند. در مجموع، در حالی که فواید استفاده از قندهای مصنوعی کاملا واضح است، استفاده از آنها به میزان متعادل پیشنهاد می شود. با یک پزشک یا متخصص تغذیه باید قبل از افزودن این جایگزین ها به رژیم غذایی عادی مشورت کرده تا مطمئن شوید که مزایای آن برای شما کمتر از معایبش باشد.

نظر دهید

برای ارسال نظر اینجا کلیک کنید