همیشه در هر موردی، برخی باورهای اشتباه فراگیر می‌شوند. دنیای تناسب اندام هم از این قاعده مستثنا نیست. برخی اوقات هم، عمده‌ی افکار جامعه هنوز با دانش گذشته سر می‌کنند و بروز نشده‌اند. در این مطلب قصد داریم تا شما را با ۴ باور اشتباه در مورد تمرینات کم برخورد آشنا کنیم. همراه ما باشید.

اشتباه: فقط تمرینات پر برخورد به کاهش وزن کمک خواهند کرد

تمرینات کم برخورد و پر برخورد، هر دو برای سلامت شما مفید هستند. تمرینات کم برخورد یعنی آنهایی که شامل کمترین مقدار برخورد پاها به زمین هستند. انواع تمریناتی که بعنوان کم برخورد در نظر گرفته می‌شوند، عبارتند از شنا، استپ ایروبیک یا ایروبیک در آب، کاردیو روی دستگاه الپتیکال، یوگا، پیلاتس، پیاده روی، دوچرخه سواری، قایقرانی و ورزش‌هایی از این قبیل. تمرینات پر برخورد هم شامل دویدن، حرکت پروانه، تمرینات پلایومتریک، طناب زدن و… می‌باشد. شما باید سعی کنید مقدار کمی از هر دو نوع این تمرینات را در روالتان جای دهید.

اشتباه: تمرین کم برخورد، به معنای کم شدت است

کم برخورد، لزوما به معنای کم شدت نیست! هنگامیکه از شدت حرف می‌زنیم، در واقع داریم در مورد ضربان قلب صحبت می‌کنیم. یک تمرین با شدت بالا، تمرینی است که در آن، ضربان قلب به ۷۵ درصد حداکثر ضربان قلب یا بالاتر از آن برسد. ثابت شده که تمرین با شدت بالا، متابولیسم را افزایش می‌دهد، کالری بیشتری می‌سوزاند و خیلی سریع‌تر باعث بهبود تناسب اندام می‌شود. با اینحال، بسیاری از تمرینات کم برخورد نیز می‌توانند ضربان قلبتان را به محدوده‌ی ضربان قلب هدفتان برسانند، و مزایایی متفاوت با تمرینات قلبی عروقی ارائه دهند.

اشتباه: فقط افراد مبتدی باید تمرین کم برخورد انجام دهند

این درست نیست. ورزش کم برخورد برای تعدادی از افراد، فوق العاده است: مبتدی‌ها، سالمندان، افراد باردار یا دارای اضافه وزن، افراد دارای آسیب دیدگی یا مشکلات سلامتی مزمن مانند آرتروز. یک دلیل دیگر برای اضافه کردن تعدادی تمرین کم برخورد به روال تمرینی تان: یک برنامه کاردیو که فقط شامل حرکات پر برخورد تکراری یا تکان دهنده باشد، می‌تواند منجر به آسیب دیدگی شود. بنابراین اگر یک دونده هستید، می‌توانید بعضی اوقات با جایگزین کردن یک فرم کم برخورد از کاردیو مانند دوچرخه سواری یا شنا در روال تان، احتمال آسیب دیدگی را کاهش دهید.

اشتباه: برای آنکه یک تمرین موثر واقع شود، باید دردناک باشد

تمام تمرینات حتما نباید شدید باشند تا موثر واقع شوند. انجام دادن تمرینات کم برخوردتر مانند پیاده روی، یوگا و پیلاتس، قطعا مزایای زیادی دارد. بعنوان مثال، هر ورزشی، سطوح اندورفین «احساس خوب» را افزایش می‌دهد که می‌تواند خلق و خوی شما را بهبود ببخشد. شما می‌توانید با انجام یوگا یا پیلاتس، به مرکز بدنتان استحکام و قدرت ببخشید. این برای سلامت پشت و ظاهر شکم شما عالی است، و حتی می‌تواند به شما کمک کند وزن بیشتری را در باشگاه بلند کنید.

اگر مرکز بدن شما قوی باشد، می‌توانید با خیال راحت، وزن بیشتری در طول تمرین قدرتی بلند کنید، که منجر به ترکیب بدن بهتر می‌شود. پیلاتس و یوگا همچنین می‌توانند استرس را کاهش داده، گردش خون را بهبود ببخشند، و پوسچر و تعادل را بهتر کنند. ثابت شده که یوگا با کاهش ضربان قلب، کاهش سطوح فشار خون، کلسترول و تری گلیسیرید، برای سلامت قلب نیز مفید است. یوگا ممکن است سیستم ایمنی را تقویت کند، به بی خوابی کمک کند و علائم آسم و آرتریت را تسکین دهد. به تمام این فواید نگاه کنید، تمرینات کم برخورد، می‌توانند یک راه بسیار خوب برای بهبود زندگی شما باشند.