زمانی که یک پسر بچه بودم، همیشه فرمژه‌ی مادرم را می‌قاپیدم و مژه‌های خودم را فر می‌کردم! و همیشه بخاطر استفاده از آن گیر می‌افتادم، ولی برایم اهمیتی نداشت. اصلا یکی از دلایلی که عاشق لوازم آرایش بودم، همین فرمژه بود.

حالا بعنوان یک آرایشگر حرفه‌ای، هنوز از فرمژه قدردانی می‌کنم! فر کردن مژه‌ها یکی از آن بخش‌های آرایش است که هیچگاه به آن اهمیت زیادی داده نمی‌شود، اما اگر بصورت صحیح صورت بگیرد، می‌تواند نتیجه‌ی چشم گیری در ظاهرتان بوجود بیاورد. با یک انحنای درست و حسابی، مژه‌ها بلندتر، ضخیم‌تر و پر تر، و چشمان هم بزرگتر و سرحال‌تر بنظر می‌رسد.

هر آرایشگری برای فر کردن مژه تکنیک خودش را دارد. شما در اینجا با روشی که من برای فر کردن مژه استفاده می‌کنم و برای سال‌ها تست شده است آشنا خواهید شد. دستگیره‌های فرمژه‌تان را همانطور که معمولا نگاه می‌دارید، در دستانتان بگیرید. اگر می خواهید از فرمژه برای مژه‌های مشتری‌تان استفاده کنی، اصول بهداشتی را فراموش نکنید!

فرمژه را کاملا باز کنید و به سمت مژه‌ی بالایی بیاورید، بررسی کنید که نوار، دقیقا بالای ریشه‌ی مژه قرار بگیرد. همچنین ببینید که آیا تمام مژه‌ها درون فرمژه قرار دارند یا نه. ابزارتان را عمود به زمین بگیرید، به طوری که روی انحنا به بیرون باشد.

فرمژه را بدقت بر روی مژه‌ها ببندید و به آهستگی و با نیرویی نرم و ضربات کوتاه، فشار وارد کنید.

روش صحیح فر کردن مژه

حالا فرمژه را بالاتر بیاورید تا انحنای فرمژه با انحنای چین مژه‌تان همردیف شود. این کار در بین حرفه‌ای‌ها یک راز است. با اینکار بجای اینکه مژه‌هایتان چروکیده شود، قشنگ فر خواهد شد. به دستگیره‌های فرمژه، به آرامی و با ضربات کوتاه فشار وارد کنید. حالا برای چند ثانیه بدون اینکه پلک بزنید ابزار را در همانجا نگاه دارید.

روش صحیح فر کردن مژه

فرمژه را از ریشه‌ی مژه‌ها با فشار و ضرباتی با آهنگ یکسان حرکت دهید تا به نوک مژه‌ها برسید.

حالا فرمژه را از چشمتان دور کنید و انحنای مژه‌هایتان را بررسی کنید. قبل از شروع آرایش اگر هنوز نیاز بود، دوباره همان مراحل را تکرار کنید؛ سپس به سراغ چشم بعدی بروید.

روش صحیح فر کردن مژه

آرایشگران زیادی فرمژه ی مورد علاقه ی خودشان را دارند،‌ من هم همینطور. دو برند Shiseido و Shu Uemura، جزو فرمژه‌های محبوب بین حرفه‌ای‌های آرایش است. من هم عاشق این دو هستم، اما بنظرم برای شکل مژه‌هایی صاف‌تر و با انحنای کمتر، بهتر جواب می‌دهند.

برای مژه‌هایی کاملا فر (که بیشتر متداولند)، ابزارهای مورد علاقه‌ی من فرمژه‌ی Billy B و دیگری کاری از Kevyn Aucoin است.

فرمژه‌ی Billy B شکل و اندازه‌ای ایده‌آل برای اکثر چشم‌ها دارد و فشاری عالی برای بدست آمدن یک فر بی عیب و نقص ایجاد می‌کند. متخصص آرایش کوین آکوین، فرمژه‌ی Shu Uemura را طراحی کرده است، اما احساس می‌کند که به آن اندازه که می‌خواسته است فراگیر نشده؛ پس تصمیم گرفت تا فرمژه‌ی برند خودش را که پهن‌تر است و می‌تواند دقیق‌ترین انحنایی را که تابحال دیده‌ام به مژه‌های شما بدهد، بسازد.

خیلی خب، حالا شما با اسرار من برای فر کردن مژه‌ها آشنا شدید. از فر کردن مژه‌هایتان نترسید؛ دست به کار شوید و مژه‌هایی مجلل برای خودتان دست و پا کنید.